lauantai 12. joulukuuta 2015

Rouva sairastaa

Nenä vuotaa, niveliä kolottaa, kurkussa tuntuu karkealta... Tutut oireet, vaikka edellisestä flunssasta onkin jo aikaa. Moni tuttava on viime aikoina sairastellut, joten oli kai vain ajan kysymys, milloin se iskisi meille. Voin vain toivoa, että menee ohi nopeasti. Olen tehnyt suunnitelmia ensi viikolle, joita en haluaisi peruuttaa.

Elämää se on tämäkin. Viluisena juoda kuumaa teetä sohvalla. Kääriytyisin peittoihin, mutta ne hankaloittavat pikkukiipeilijän perään juoksemista. Pelkään, etten ehtisi ottaa koppia, jos pitäisi tuhlata aikaa peitoista vapautumiseen. Joten tinkin hieman fyysisestä mukavuudestani lisätäkseni mielen rauhaa.

Yritän ajatella positiivisesti. Jos oli jossain vaiheessa kipeäksi tultava, niin tämä on ihan hyvä ajankohta. Mies on joulun ajan lomalla, joten meillä on silloin yhteistä aikaa enemmänkin - ja olisi kurjaa viettää se aika kilpaa niiskuttaen. Toivottavasti tämä on silloin jo takana päin.

Pidän taukoa blogin päivittämisestä pari päivää. On hankalaa kirjoittaa mitään järkevää, kun olo on hieman kurja. En usko, että tauosta tulee kovinkaan pitkä, en tunne oloani ihan hirveäksi. Ainakaan vielä.