perjantai 31. heinäkuuta 2015

Karamelliä, karamelliä

Viimeksi kyläillessämme kälyni luona, sain siellä käteeni kirjan, jonka melkein ryöstin itselleni. Kyseessä on aivan ihana Karkintekijän käsikirja. Hillitsin itseni kyllä, onhan varastaminen väärin, ja halusin olla tervetullut kylään jatkossakin.

Kyseinen kirja osui sattumalta silmiini, kun haaveshoppailin AdLibriksen verkkokirjakaupassa. Se oli sen verran hyvässä tarjouksessa, etten voinut jättää ostosta tekemättä. Todennäköisesti en useinkaan tee karamelliä, vaikka kirja pääseekin nyt muun kyökkikirjallisuuteni joukkoon. Tällä kirjalla on kykyä enempään: sitä selaillessa voi saada henkisen karamelliähkyn syömättä yhtään karkkia. En yllättyisi, jos laihtuisin tämän kirjan selailemisen myötä.

Kirja on täynnä ohjeita kauniine kuvineen erilaista karamelleistä. Kirjaa selatessa menee rattoisasti aika. En edes muista, montako kertaa selasin kirjan läpi vierailun aikana. Ja kohta minullakin on oma kopio siitä!

Jaan tämän pikkuisen ilouutisen täällä blogissani, jos tämä vaikka tavoittaisi jonkun, joka myös nauttii leivontakirjojen selailusta ehkä jopa hieman enemmän kun itse leipomisesta. Tämä kirja on omiaan juuri sellaiselle.