Kun meille tuli eilen vieraita, päätin käyttää heitä koekaniineina ja kokeilla uutta reseptiä: Omenapannaria. En osaa sanoa, mistä olen idean ammentanut. Todennäköisesti olen nähnyt reseptin jossain, ja se on jäänyt mieleeni kummittelemaan. Tässä on kuitenkin oma kehitelmäni kyseisestä leipomuksesta:
- Kuori ja raasta omenat (tai laita joku muu tekemään tämä tehdessäsi seuraavia vaiheita). Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää joukkoon maito, sokeri ja jauhot. Lisää vielä öljy ja ihan lopuksi omenaraaste. Kaada seos pellille leivinpaperin päälle. Paista 225 -asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä ja vetäytyä hetki ennen leikkamista.
Tarjosimme tätä herkkua vispatun vaniljakiisselin kera. Oli kuulema hyvää.